zondag 17 december 2006

Keileuke Secret Sister Swap...

Vanmiddag kwamen er 12 meiden samen om hun zelfgemaakte kerstsokken, te ruilen. Iedereen maakte een sok voor iemand anders, maar niemand wist van elkaar, wie voor wie maakte. Er werd op voorhand een naam doorgegeven en die was geheim > daarvan komt dus de naam Secret Sister. Er zaten enorme leuke en mooie dingen in de sokken! Echt prachtige creaties waren erbij.

Zo kreeg ik mijn sok van Anne en die had mij, samen met Nicole in een doosje gestoken hihihihi... en ook een toffe agenda zat erin en 2 stempels en oh, nog een heleboel andere leuke spullen.
Zelf had ik er één voor Mieke gevuld. Daar staken ondermeer deze ATC en dit 141tje bij in.
Later op de middag kreeg iedereen nog een zelfgemaakte kerstkaart en daar werd in onthuld, wie de maker van jouw sok was.

Het werd een kei gezellige dag, bij Carla thuis. De lachspieren hebben weer flink hun best gedaan. We kregen een heel lekker gebakje, met koffie en de latere blijvers vulden hun maag met een pak friet en heerlijke snack (zeker de diëters genoten daarvan hihihihi).

Nicole en ik reden zeer voldaan naar ons Belgenlandje terug...nog napratend over ons gekke gezellige groepje.

Sjapoo voor de bedenkster en organiseerster van deze dag en dank je wel Carla, dat we bij jou thuis mochten zijn!!!


Doeikes Patrice

1 opmerking:

Anita zei

Ja het was weer een gezellige boel hè. Altijd leuk met die stempelgekkies!!!
Ennuh......zijn jullie nog ver omgereden?????? want ja... over die "verslaafden" raak je zomaar niet uitgepraat hoor hihi.
Op naar HET weekend......
groetjesssssssss