vrijdag 24 november 2006

Opnieuw een Belgisch slachtoffer...

Inmiddels werd het voorjaar en op een mooie zaterdagmorgen liep ik, op de markt, Nicole tegen het lijf. Ik ken Nicole al 21 jaar. Haar beide kinderen kwamen als baby bij mij in het kinderdagverblijf...(ik gaf hen dus eigenlijk ook een stukje van de basis mee en ocharme voor ons Colleke en haar man...je kan dat soms wel merken, als zij hun zotte kuren krijgen hihihihi).

Nicole was enorm veel gewicht kwijt en vertelde me dat dat door de WW (Weight Watchers) kwam. Ik wou toen ook wat afvallen en ging met haar mee naar de wekelijkse bijeenkomsten.

Zo werd het weer najaar en ongeveer in de periode zoals die waar we nu in zitten...kwam het onderwerp op kerstkaartjes. Ik vertelde haar dat ik die zelf stempelde. Zij vroeg of ze dat werk eens kon zien. Natuurlijk, pakte ik er graag mee uit.

Zij kon het niet geloven. Zelfde reactie dan ik in het begin..."Maar dat kan ik niet hoor!". En ikke haar maar overtuigen en overhalen om een keertje mee te gaan op workshop. Het was daar oh zo gezellig bij die Hollandse biekes. Warm onthaal, gezellig kletsen en leuke Holland-Belgenmoppen. Zal ik die ene van het fietsenrek nog eens vertellen Annelies ????


Zo gezegd zo gedaan...haar interesse was er en we maakten een afspraak ergens in maart.
Voor wie er toen ook waren...herken je deze nog???

Wat je niet voor mogelijk houdt...de snelheid van toeslaan van het virus!!

Meteen was ze erdoor gepakt. En het kan cru klinken, maar ik vond het nieteens zo erg...want nu had ik een lotgenoot!

Sindsdien...ben ik geen één keer meer alleen op weg gegaan. We hebben ook heel wat afgelachen in de wagen...want geraken deden we er altijd zonder problemen, maar terugkomen !!! We hebben al de hele streek rondom Veghel gezien hahahaha!

Morgen: Verhuis uit ons peperkoekendoosje....

Ik wil iedereen wel eens bedanken voor de leuke reacties...want die lees ik dan weer graag!!
Doeikes Ikke

7 opmerkingen:

Catharina Maria zei

Kei goed is tie weer Parieske!
En wat spelen we graag het slachtoffer van deze virus infectie ;o)

Anita zei

ohhhhhhhh was het maar weer morgen...
:):):):)

Godelieve zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Godelieve zei

Je weet ons wel te boeien met je verhaal Patrice! Leuk dat je de kaarten nog kan laten zien die erbij horen...

Anoniem zei

Hoi Bie, dan toch eens een poging om te reageren op je blog. Je wordt aan een tweede hollands virus verslaafd hé, besef je dat nog niet ? Aniet deed een paar dagen geleden ook een poging om het naar mij te laten overwaaien, maar ik spartel met alle geweld tegen. 't is wel tof om te lezen, al je een boek maakt wil ik een percentje hé ......
Col

Anoniem zei

Hoi Patrice, heb je niet nog een roeping gemist??????? Dat schrijven gaat je wel makkelijk af, wel spannend zo hoor, morgen ben ik weer van de partij, gr

Anoniem zei

kei mooi patrice. ga je morgen weer verder.
dan ben ik weer van de partij hoor.
groetjes carla